Școala de Fitness Evasport Academy este locul unde ne propunem să creștem o nouă generație de instructori fitness, cu viziuni deosebite și cunoștințe teoretice și practice complete.

Visul pe care ne dorim să-l facem realitate împreună cu voi, este acela de a crea o comunitate de instructori de fitness profesioniști. La Școala de Fitness Evasport Academy combinăm bazele teoretice cu cele mai utile aspecte culese din practică, astfel încât absolvenții cursurilor de antrenor fitness (antrenor de grup) și/sau instructor personal (sala de forță) să poată activa imediat după finalizarea cursurilor. Din acest motiv, cei mai străduitori cursanți sunt angajați imediat după absolvire.

Activitatea Școlii de Fitness Evasport Academy este complet centrată pe oamenii care participă la cursurile de antrenor. Scopul nostru este să îți oferim toate cele necesare pentru a pune bazele unei cariere de succes în fitness, atât în țară, cât și peste hotare.

Noi adaptăm cursurile noastre la tendințele noi din domeniul fitness-ul.

Vei putea alege filiala și orarul care îți convine, iar ulterior, în activitatea ta ca antrenor profesionist, vei putea îmbină job-ul cu familia și grija de sine.

Această profesie ți se potrivește de minune dacă vrei să ai grijă de familie și copii în continuare, în același timp dedicând o parte din timpul liber unei profesii cu multiple avantaje.

Iată de ce Îți punem la dispoziție și un orar flexibil.

Nu avem limite și nu le impunem nici doritorilor de a frecventa cursurile. Indiferent de sex, vârstă și experiența anterioară, poți beneficia de posibilitatea de a învăța profesia de antrenor fitness acum. Oricine poate alege o carieră în fitness!

Testimoniale

Parteneri

Partener 1
Partener 2
Partener 3
Microinvest
Aloha